Gjensidigestiftelsen gir 400 000 kr til samfunnshuset!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 18. Des 2020

Gjensidigestiftelsen har innvilget søknad om støtte til restaurering av Nesset samfunnshus med 400 000 kr. Midlene skal spesielt bidra til at flere ungdommer i alderen 13-20 år får et sted å møte venner og drive med aktiviteter i et inkluderende miljø med trygge voksne til stede.

Vi takker Gjensidigestiftelsen, og gratulerer alle i Sp.kl. Nessegutten!


0 Kommentar

Årsmøte 2020

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 12. Nov 2020

Det kalles med dette inn til årsmøte i Sportsklubben Nessegutten 14. desember 2020 kl. 19.00 på Samfunnshuset.

Lov for Sp.kl. Nessegutten stiftet 20. april 1929 vedtatt i årsmøte 01.03.2016 og godkjent av Nord-Trøndelag idrettskrets 30.03.2016, finnes her.

Forslag til saker meldes til leder@nessegutten.no innen to uker før årsmøtet. 

Årsmøte Nessegutten 2020

Organisasjonsplan 2020

Valgkomiteenes innstillinger 2020

Vel møtt!


0 Kommentar

Stem på Sp.kl. Nessegutten i klubben i mitt hjerte

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 12. Nov 2020

Klubben i mitt hjerte er i gang. Hjelp Sp.kl. Nessegutten med å sanke stemmer. Pengepremier som følge av din innsats går til rehabilitering av Nesset samfunnshus. Du kan stemme en gang per enhet (mobil, nettbrett, stasjonær PC, laptop) per dag så lenge konkurransen pågår. Stem ved å gå inn her og trykk deretter på «Gi din stemme». Du kan stemme uten å gi penger i spleisen, men alle bidragene på spleisen går også til rehabilitering av Nesset samfunnshus. Klubbene som samler inn flest stemmer innen 26. november vinner første-, andre,- og tredjepremien i hovedkonkurransen. I perioden 14.-27. november trekkes hver dag én vinner fra lagene som har mottatt minst 50 stemmer dagen før. Hver dag i perioden 14.-27. november trekkes nok en vinner fra lagene som har samlet inn over 2 000 kr totalt på spleisen sin. Takk for at du støtter oss i denne morsomme dugnaden! 🙂 


0 Kommentar

Rehabiliterer Nesset samfunnshus

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 6. Nov 2020

Etter at ny idrettshall på Nesset lar vente på seg gjennomfører Sp.kl. Nessegutten i 2020/2021 rehabilitering av samfunnshuset, for alle innbyggere på Nesset. Både pengestøtte og/eller dugnadsinnsats, aktive- og støttemedlemmer, alle som vil være med er varmt velkommen! Det er opprettet en egen spleis for økonomiske bidrag til prosjektet som finnes her.

På samme lenke finnes også informasjon om klubben i mitt hjerte som er en årlig kampanje der 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber. Hjelp Sp.kl. Nessegutten med å vinne flotte pengepremier ved å gi klubben din stemme. Du kan stemme på nytt hver eneste dag i perioden 12.-27. november!


0 Kommentar

Velkommen til allidrett - tidligere Idrettsskolen!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 30. Sep 2020


Allidrett gir en introduksjon til et bredt spekter av ulike aktiviteter, muligheter og utfordringer på barnets premisser. Slik skal tilbudet bidra til varig aktivitet, idrettsengasjement og glede! 

Nessegutten allidrett for barn oppdaterer for tiden sin hjemmeside. Hjemmesiden finnes ved å trykke her eller på fanen allidrett øverst på hovedsiden

Norges idrettsforbund har endret navnet fra Idrettsskole til allidrett. Grunnen til at NIF har endret navnet til allidrett er blant annet å få fram at aktivitetene er varierte og allsidige og at ordet «skole» var noe misvisende. For barn blir navnet allidrett for barn, og for ungdom blir navnet allidrett for ungdom. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline