Snart skiføre på Nesset

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 9. Des 2018

Våre løypekjørere er ute søndag kveld for å pakke traseer på Nesset. Nå er vi forberedt på litt mer snø, og ønsker den velkommen slik at vi kan komme oss ut på ski! 

Løypekjøring søndag 9.des

Løypekjøring er ikke gratis, så vi oppfordrer alle som har glede av skiløyper på Nesset til å vippse et bidrag til skigruppa. Vippsnummer: 502175. Merk "løypekjøring". 


God tur! 

Hilsen skigruppa i NesseguttenNy forhandleravtale for Nessegutten sine medlemmer!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 8. Okt 2018

Avtalen med Macron gir alle medlemmer i Sp.kl. Nessegutten 30 % på veiledende priser i Macron sin nettbutikk og Macron sin butikk i Sjøgata 23, Levanger. 

Avtalen med Bjørn Stakset Sport AS gir medlemmer i Sp.klNessegutten 25 % på alt av fotball- og håndballutstyr, samt 15 % på alt av varer i butikken i Håkon den godes gate 17-19. Rabatten gjelder på veiledende utsalgspris og ikke kampanjevarer. I tillegg gir Bjørn Stakset Sport AS 5 % av medlemshandel tilbake til Nessegutten, med unntak for kampanjevarer og varer til fast klubbpris. 

I tillegg til rabatter presentert her oppnår Sp.klNessegutten med særidretter svært gode rabatter ved innkjøp av lagsutstyr og spillertrøyer m.m. Særidrettene med ledere, materialforvaltere m.fl. organiserer slike innkjøp i samarbeid med trenere/lagledere. 

Medlemssystem er under utvikling, men alle medlemmer i Sp.klNessegutten får nå rabatt ved å oppgi Nessegutten som sin klubb ved handel, samt registrere sitt telefonnummer i butikken. Dette må medlemmene gjøre for å få rabatter (og handelen registrert som medlemskjøp). 

NYE MEDLEMMER 

Nye medlemmer kan oppgi navnet sitt til den du møter i kassen og Sp.klNessegutten sender deg informasjon for registrering og betaling av Sp.klNessegutten medlemskontingent for 2018/2019. Du kan handle med rabatt når registreringen er gjennomført. 

Vår nye klubbkolleksjon for kamp, trening og fritid er tilnærmet klar, vi vil presentere denne den 15.10. Her kommer mange spennende nyheter, følg med på klubbens Facebook-sider!  

Det arrangeres klubbkvelder/handledager m.m. etter avtale mellom partene der medlemmer av Sp.klNessegutten vil kunne handle med høyere rabatt. Klubbkvelder/handledager annonseres på www.nessegutten.no og via klubben sine sider på Facebook. Det vil komme slike klubbkvelder i november og desember. 

Nesseguttens medlemmer bes om å gi tilbakemelding til forhandlere om det er varer de savner, slik at forhandlere får oversikt over medlemmenes behov og ønsker. 

Vi ser frem til et godt samarbeid og positiv utvikling!Nessegutten sin klubbavtale med G-Sport opphører september 2018

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 19. Sep 2018

Nessegutten sin klubbavtale med G-Sport opphører per 30. september 2018 og blir ikke fornyet. Ny klubbavtale forventes å kunne presenteres for Nessegutten sine medlemmer i oktober.Dugnad på Nesseguttbanen lørdag 15. september kl. 11

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 8. Sep 2018

Dugnad på Nesseguttbanen lørdag 15. september kl. 11.00. Ta med kost og spade.

Håper mange tar turen for en hyggelig dugnad for et bedre anlegg 😊

Serveres kaffe og kake.Levert av IdrettenOnline