Barmarksamling skigruppa 1-2.november. 45 deltakere

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 25. Okt 2013

Barmarksamlingen ved Nesset aktivitetspark er godt i gang. 45 utøvere møtte fredag ettermiddag og har allerede gjennomført en økt, veiledet av juniorutøverne Anne og Ingrid.

Lørdag ble det først en spenstøkt med Kent Ove Clausen, og deretter en rulleskiøkt for de eldste. Knall innsats og godt humør på hele gjengen.

Egenandel: kr 100.- (dere får faktura i ettertid).

Alt blir kjøpt inn felles og ungene skal ikke ha med eget godteri og lignende. Vi satser på et sunt kosthold og felles tilbud til alle.

Utstyr:

** Liste over brukt utstyr familien ønsker å selge/gi bort

** Sovepose

** Liggeunderlag/madrass

** Håndduk og toalettsaker

** Treningsklær og sko - tilpasset vær og føreforhold.

** Drikkebelte/drikkeflaske

** Staver til skigang (gjerne litt kortere enn de som brukes på ski)
** Refleksvest

** Skisko og rulleskistaver for de eldste (født 2001 og tidligere).Det blir ei treningsøkt fredag kveld. Ei felles økt lørdag formiddag (basisløype for hele familien), og ei rulleskiøkt (beina om det blir glatt) etter lunsj lørdag for de eldste.

Samlingen avsluttes etter lunsj for de yngste ca. kl. 12. De eldste ca. kl. 1430.For å redusere kjøpepresset ønsker vi at flest mulig kjøper brukt utstyr, særlig de yngste utøverne som normalt har lettere for å arve av familie eller av andre i skigruppa.

Vi oppfordrer på det sterkeste at de av dere som har klær eller utstyr «til overs» tar bryet med å registrere dette på en lapp og ta med på samlingen. Samtidig oppfordres dere som trenger utstyr om å sjekke sko- og klesstørrelse på barn som kan tenkes å finne brukt utstyr. Trenere vil være behjelpelig med råd om lengde på ski og staver under samlingen.

Aktuelt utstyr kan være: Ski, staver, skisko, konkurransedress, overtrekksdress mm.

Vi ordner en tavle på samlingen hvor alle som har utstyr skriver opp navn og hva de har å gi bort/selge. Så stryker vi etter hvert som noen kjøper/arver. NB: Ikke nødvendig å ha med utstyret bortover, overrekkelsen ordner dere i etterkant. Men sørg for å ha full kontroll på hva dere har i boder og skapJForeldre/foresatte er velkomne hele tiden, men dere er spesielt velkomne til å ta en kopp kaffe før dere drar hjem fredag, samt treningsøkten og lunsjen lørdag.Ønsker tilbakemelding på hvem som kan hjelpe til under samlingen for å lette oppsettet av dugnadslisten. Bidrag blir tellende som dugnadsoppdrag på linje med andre dugnader.Med vennlig hilsen

Styret i Sp.kl.Nessegutten ski

TILBAKEMELDINGFor å styre innkjøpene må vi ha påmelding fra de som skal være med på samlingen og hvem av foreldrene/foresatte som kan bidra. Send tilbakemelding med følgende informasjon:

· Navn på deltaker/utøver

· Om utøveren skal overnatte, og om det er spesielt å ta hensyn til mht. mat (Gluten….)

· Navn på ikke-utøvere som blir med fredag (kaffe). Ta gjerne med besteforeldre også.

· Navn på ikke-utøvere som blir med på lunsjen lørdag.

· Om du kan bidra med dugnadsinnsats:

o Fredag kveld, kveldsmat

o Natt til lørdag (brannvakt)

o Frokost lørdag

o Lunsj lørdag

o Opprydding lørdag etter lunsjSend SMS eller mail til Rune innen 29.10.Dugnadsliste blir lagt på www.nessegutten.no og sendt på mail til de det gjelder innen 30.10.

Programmet for samlingen;Fredag 1.nov18.00 – 18.30

Info (litjsalen)

18.40 – 19.45

Treningsøkt (ute)

20.00

Kveldsmat (litjsalen)

21.00

«Kino»

Lørdag 2.nov08.30 – 09.30

Frokost

09.30 – 10.00

Rydding av soveplass, hopp i treningsklærne

10.00 – 11.30

Trening, dusj

11.30 – 12.00

Lunsj

12.00 – 13.00

Skibytte, utpakking (trenere er behjelpelige)

13.00 – 14.30

Trening for de eldste (rulleski om forholdene er gode). Rolig økt!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline