Bestilling av skiklær

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 18. Okt 2013

Minner om kort frist for å bestille skibekledning fra Swix. Meget god kvalitet og teknisk gode plagg for løping, skigåing, basistrening, fjellturer mm.  Vi har fått avtale med de samme sponsorene som før, så det blir ingen endring på klærne. Møt opp hos Intersport Moan innen lørdag 19.august.

Det vil også i år bli mulig å kjøpe skiklær i samme merke og design som vi har hatt tidligere år. Klærne er av god kvalitet og erfaringene våre etter å ha brukt disse i flere år er veldig bra, både når det gjelder holdbarhet og funksjonalitet.

Klærne bestilles gjennom Intersport Gigant og avtalen med de gjør at vi får rabatterte priser på klærne. I tillegg har vi heldigvis klart å få inn en del sponsormidler, slik at aktive utøvere (barn og ungdommer fom 5. klasse og tom junior) får enda en rabatt i tillegg til Intersport-rabatten. Nedenfor ser dere hva de ulike prisene er for de ulike plaggene. Utøvere må være registrerte i skigruppa og de må ha betalt medlemskontingenten.

Produkt

Pris m/Intersport rabatt

Pris til aktive utøvere

STAR X racing jakke sr

1199

949

STAR X racing jakke jr

799

549

STAR X racing bukse sr

719

469

STAR X racing bukse jr

559

309

NORDIC konk.dress sr

1379

879

NORDIC konk.dress jr

1119

619

STAR X-softshell vest sr

959

659

STAR X-softshell vest jr

799

499

LUE i lycra

199

149

Det er tilgjengelige prøveplagg i butikken, så de som ønsker å kjøpe klær, må henvende seg til Intersport Gigant. Der skriver dere navn og størrelse på den/de som skal ha klærne. Normalt tar det ca seks uker fra listene sendes inn og til klærne er i butikken. Dere henter klærne i butikken selv og betaler der. Rabatten gjennom sponsormidlene, får dere så tilbakebetalt fra skigruppa.

NB!! Siste frist for å skrive seg på lista hos Intersport Gigant, er 20. oktober.

Hvis du lurer på noe så kontakt Vegar Skreden, mob. 917 80 354.

Mvh Nessegutten ski


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline