Tour de Tomtvatnet, publikumspriser

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 7. Jun 2013

TdT er ment å være en folkefest, både i og på siden av løypa. Vi oppfordrer selvsagt alle som tror de klarer å sykle de 47 km om å delta, men som et godt alternativ kan du bidra som publikum. Beste publikumsstand vil bli premiert av TdT.

Jeg oppfordrer familier, grupper/lag og vennegjenger med tilknytning til Nessegutten om å etablere seg i en passende bakke for å heie på ALLE deltakerne, men selvsgat litt ekstra på de i rød trøye! Skigruppa har telt (3x3 m) og beachflagg som kan brukes i denne sammenheng. Med god mat og drikke, gode klær og campingstoler kan dette bli riktig så trivelig.  Hvis jeg skal få komme med et forslag til sted så må det bli bakken opp til Lein eller opp til Langåsmyra (bakkene opp etter Markabygd). Opp hit er det akseptabel sykkelavstand og det er sent i løpet der farten er lavere og deltakerne setter ekstra stor pris på å bli heiet frem. Husk også at det er muligheter for å sykle etappen Markabygda-Magneten. Dette er et fint alternativ for de som synes det blir litt langt helt rundt Tomtvatnet. Med å stå såpass sent i løypa får dere også heiet på denne gruppa (ofte veldig mange barn).

Hiv dere rundt folkens og bidra til at TdT blir en folkefest, der Nessegutten er godt representert både som deltakere og publikum, Flest mulig- lengst mulig!

Ta kontakt med Sturla på tlf 47382610 om dere ønsker å låne telt og flagg.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline