Oppstart sykkelsesongen 2013

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 5. Apr 2013

Onsdag 10.april snurrer vi i gang sykkelsesongen 2013. Vi håper at sykkelinteressen fortsatt er på topp og at flest mulig blir med fra starten av. Vi starter med et infomøte på Nesset samfunnshus kl 1800. Ca 1930 tar vi en rolig sykkeltur for å komme i gang, og for å teste både sykkel og bekledning. Husk gode sko, varme klær, hansker og buff under hjelmen.

Også i år blir det treninger mandager og onsdager. Opplegget blir presentert på møtet 10.april.

Minner om at dette er meget lavterskel trening som alle kan være med på. Vi deler inn i grupper etter behov, så ikke vær redd for at du ikke skla henge på de raskeste. Utfordre gjerne en venn til å bli med også. Det gjør det morsommere samtidig med at man forplikter hverandre. Hvis vi ser bort fra de som trener mange ganger i uka allerede, så kan vi garantere at formkurven vil peke bratt oppover etter et par uker. Alltid tungt å komme i gang men etter 3-4 turer vil kroppen respondere positivt på treningen og du vil føle deg i betydelig bedre form. Vi vil også gå igjennom litt teknikk under treningene, både individuelt og som lag.

For å ungå skader, få trent hele kroppen og holde motivasjonen på topp er det viktig med variert trening. Nessegutten har de senere årene etablert flere treningstilbud for voksne. For å lettere holde oversikten over alle aktivitetene prøver vi nå oss med en felles kalender. Tanken er å få inn hovedtrekkene (treningsdag/tid) tidlig og oppdatere med detaljert info om rutevalg, type trening etc når vi nærmer oss aktivitetens start. Google kalendere er relativt enkle å laste ned på sin egen mobil slik at man får aktivitetene inn i mobilens kalender, og på den måten kan få varsler og oppdateringer automatisk. Kalenderadressen er som følger https://www.google.com/calendar/embed?src=sykkel.nessegutten%40gmail.com&ctz=Europe/Oslo

For å synkronisere denne kalenderen med andre kalendere på pc og mobil kan det bli spørsmål om ICAL adresse.

Bruk den følgende adressen for å få tilgang til kalenderen din fra andre program. Du kan kopiere adressen og lime den inn i ethvert kalenderprodukt som støtter iCal-format.

 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline