Informasjon til 1. klassingene

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 8. Jan 2013

HEI ALLE 1. KLASSINGER!

Nå som du har startet i 1. klasse ønsker vi velkommen til Idrettsskolen i Sportsklubben Nessegutten.

Her står det litt om hva Idrettsskolen er og hva vi driver med. Vi håper at du vil delta på aktivitetene til Idrettsskolen!

Idrettsskolen er et tilbud til alle fra 1-4. klasse. I løpet av 1-4. klasse vil du få prøve forskjellige idretter som for eksempel fotball, turn, håndball, ski, friidrett, orientering og svømming. Målet med Idrettsskolen er lek og allsidighet innenfor de ulike særidrettene. Vi ønsker å ha med flest mulig, lengst mulig!

For at Idrettsskolen skal fungere optimalt, er vi avhengig av foreldre som bidrar med ulike oppgaver. Dette kan være treneroppgaver og noen dugnader. Det er også viktig at en voksen følger med på de ulike aktivitetene.

Vi har nå laget en plan for de første ukene som du får med hjem i puttemappa. Når en ny periode nærmer seg, vil du få en ny ukeplan med i puttemappa.

Alle ukeplanene blir lagt ut på Nessegutten sin hjemmeside, der finner dere også annen nyttig informasjon. Følg med på:

www.nessegutten.no

Aktivitetsavgift til Idrettsskolen

For å delta på Idrettsskolen må du betale aktivitetsavgift, denne følger skoleåret. Dette dekker utstyr og leie for haller og baner.

1 barn kr. 300,-
2 barn eller flere kr 500,- (til sammen)

Dette betales til kontonr: 4202 17 18828

NB! Oppgi navn og klasse på hvert barn på innbetalingen.

Medlemskontingent i Nessegutten

Alle som er med på idrettsskolen må være medlemmer i Nessegutten. Kontingenten følger kalenderåret. Du er da forsikret hvis du skulle bli skadet, og samtidig får du rabattordninger hos

G-sport, Magneten.

Barn kr. 100,-

Voksne kr. 200,-

Familie kr. 500,-

De som allerede er registrerte medlemmer i Nessegutten, vil automatisk få tildelt ny innbetalingsgiro. For helt nye medlemmer; gå inn på www.nessegutten.no og les om hvordan du registrerer deg som nytt medlem. Du vil deretter motta en giro.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline