Sykkelorientering

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 18. Mai 2012

O-trampen i Levanger er nå godt i gang og i år inneholder denne 10 sykkelposter som man finner uten særlig orienteringskunnskap. Man får kjøpt kart og registreringsskjema for bare sykkeltrampen på Sykkelhuset. Artige historier om hvert sted. Vi kommer til å ta1-2 poster i fellesskap.

Frol IL orienteringsavdeling har laget et opplegg som vi kaller for sykkelturorientering. Vi har satt ut 10 poster rundt Levanger, på Nesset i Frol og mot Skogn. Postene er på steder som det knytter seg litt lokalhistore rundt, ting som kanskje er ukjent for mange. Meningen er å sykle mellom postene. Et par steder må man kanskje stå av sykkelen å gå 2-300 meter.

Sykkelturorienteringa er en del av den vanlige turorienteringa (O-trampen), men vi har laget en konvolutt med kun sykkelturorientering. I konvolutten er det et oversiktskart med mer detaljerte kartutsnitt på baksiden. Vi har laget en folder med litt informasjon om hvert sted. I tillegg er det et klippekort med.

Blant de som leverer inn klippekort med klipp for alle 10 poster, trekker vi ut en som får en sykkel til verdi av ca kr 5000,-, som Sykkelhuset har sponset.

Konvolutter med kun sykkelturorientering selges på Sykkelhuset. O-trampen m/sykkelturorientering selges på Stakset sport, G-sport Magneten, Intersport, Shell/7-Eleven og i Trønderhallen.

Prisen for sykkelturorientering er kr 100,-. O-trampen koster kr 250,-. Ekstra klippekort kan kjøpes for kr 50,-.

I O-trampen er det i tillegg til sammen 66 poster i Staupsmarka, på Røstad, i Børsåsen, på Banmyra (mellom Mule og Okkenhaug), i Nybrotta (opp mot Vulusjøen), på Vulusjøen og på et fjellkart på Frolfjellet.

Sykkelpostene henger nå ute, og vil ikke bli tatt inn igjen før ut i oktober.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline