Forhandleravtale G-sport

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 18. Feb 2012

G-sport Magneten, Adidas og Sp Kl Nessegutten har inngått forhandleravtale i perioden 01.01.2012- 31.12.2015.

Avtalen gir alle medlemmer i Sp Kl Nessegutten 17% på hele sortimentet og 25% på relaterte produkter kjøpt fra Adidas (klubbkolleksjon, sko.......). I tillegg gir G-sport 3% av all medlemshandel tilbake til Nessegutten.

Alle medlemmer i Nessegutten får utlevert elektronisk medlemskort hos G-sport. Dette kortet må forevises for å få rabatter (og for å få det registrert som medlemskjøp).

NYE MEDLEMMER

Hvis du ønsker deg et slik rabattkort, så går du bare ned til kassen hos G-Sport Magneten, oppgir navnet ditt til den du møter i kassen og vi sender deg en giro for Medlemskontingenten 2012. Du vil få tilsendt en giro med kontingenten MEN du kan begynne å bruke Medlemskortet omgående!

Kanskje har du tjent inn Medlemskontingenten mange ganger før du får vår giro!

Se klubbkolleksjonen 2012 her. Strømper og bag er ikke vist på bildene.

G-sport vil også kjøre kampanje med månedenes tilbud.

G-sport vil gjennomføre to klubbkvelder pr år med 20% rabatt på hele butikken, eks våpen og ammunisjon. G-sport vil i tillegg ha noen ”spesialtilbud” på varegrupper med 25% på medlemskveldene. Tidspunkt for Klubbkvelder avtales mellom Nessegutten og G-sport og annonseres på www.nessegutten.no

Nesseguttens medlemmer er bedt om å gi tilbakemelding til G-sport om det er varer de savner. G-sport vil så langt det lar seg gjøre prøve å etterleve ønskene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline