Norge rundt for kreftsaken

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 29. Jun 2010

Da har vi fått melding om at Christoffer er på tur tilbake fra Nordkapp. Han ankommer Levanger i dag og sykler videre sørover i morgen tidlig.

Hvis noen har lyst til å følge han, enten inn til Levanger i dag eller ut fra Levanger i morgen er det bare å hive på seg Nesseguttskjorta. De skal overnatte hos familien Gorset på Bamberg så jeg antar det er mulig å følge Christoffer derifra i morgen tidlig (normalt starter han kl 0900).

Hvis noen har lyst og mulighet til å bli med i dag kan dere ringe meg på tlf 47382610 for å sjekke nærmere når han forventer å være i Levanger.

Sturla

Tidligere artikkel om Norge rundt:

Jeg ble oppringt av kreftforeningen som utfordret Nesseguttens sykkelgruppe til å sykle sammen med Christoffer inn til Levanger på onsdag og/eller ut fra Levanger på fredag. Se www.norgerundt.com

Det ble 2 Nessegutter som fulgte Christoffer til nordenden av Leksdalsvatnet i godværet fredag. En kjempefin tur sammen med en svært oppegående 18-åring. Nessegutten fikk dermed noen lovord i bloggen til Christoffer (loggen, dag 14)

Oppfordrer alle til å støtte prosjektet med noen kroner. Kontonummer finner dere på www.norgerundt.com


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline