I 2015 ble det etablert et amerikansk fotball-lag under Nessegutten, med ukentlige treninger på Nesseguttbanen. Laget har tatt navnet Levanger Wolfpack, og er organisert i Norske Amerikanske Idretters Forbund.

Det er to divisjoner i amerikansk fotball i Norge i dag. Wolfpack er per i dag ikke med i seriespill. Å delta i serie koster mye penger, og krever mye ressurser. For at Wolfpack skal kunne forsvare å melde seg på spill i serie, må oppslutningen være god over lengre tid, samt at en må ha bygget opp en god økonomi. Der er vi ikke i dag.

Wolfpack satser i stedet på turneringsspill. Vi har i høst deltatt på turnering i Trondheim, arrangert av Nidaros Domers – et eliteserielag i amerikansk fotball. Kampene har foregått i helgene i oktober og november. Vi håper å delta på flere turneringer.

Amerikansk fotball er en lagidrett for folk som tåler en trøkk. Sporten er ulik vanlig fotball på det vis at alle spillere har særskilte roller og oppgaver på laget

Derfor er det plass til alt fra kraftplugger, til små, kjappe løpere.

Det er ikke noen aldersgrense for å være med på laget. Har du lyst til å prøve deg på trening, ta kontakt med en av trenerne. Du finner kontaktinfo på siden her.

Vi har ikke faste treningstider. Men følg med på Facebook-sidene våre for å se når vi trener:

Amerikansk fotball Levanger:

https://www.facebook.com/groups/1476617302579434/?...Levert av IdrettenOnline