Skiavdelingen 2019/20

RolleNavnTelefone-post
LederIna Kollerud Pedersen94425131leder.ski@nessegutten.no
Nestleder/sekretærChristian Floan Aalberg
nestleder.ski@nessegutten.no
KassererArne Steffenrem91670420kasserer.ski@nessegutten.no
ArrangementBente Kjønstad92627290arrangement.ski@nessegutten.no
SportssjefDagfinn Valstad90013547 sportsligleder.ski@nessegutten.no
LøypesjefÅge R Johansen99692339age.r.johansen@ntebb.no
Vara til styretSturla Lorås

 Mail til hele styret: styret.ski@nessegutten.no 


Hva driver vi med
Skigruppa i Nessegutten gir et bredt og variert tilbud til utøvere fra 10 år og oppover. Hovedfokus på treningene er utholdenhet og basisferdigheter rettet mot ski/løping (styrke/balanse/koordinasjon). Vi trener normalt barmark fra august til desember, og på snø fra desember til april. Tar så en liten pause fra organiserte treninger i mai-juni. Treningene foregår på Nesset så lenge det er forhold, med Markabygda skistadion som reservearena om vinteren.

Det er helt opp til den enkelte utøver å bestemme om man ønsker å delta på skirenn, eller bare være med på treninger. Skigruppa ønsker at utøverne blir med på klubbrenn og Levangerkarusellen, og legger disse rennene inn i treningsturnusen. Klubbrennene er åpne for alle i Nessegutten og arrangeres i januar- februar hvert år. Alle i skigruppa blir tatt godt vare på og skal få utvikle seg ut fra sitt eget ferdighetsnivå. Det eneste vi krever er at alle yter sitt beste på trening og i renn, og har gode holdninger (treningsmoral og det å ta vare på alle i laget).

Vi bruker sportsplanen til Nessegutten aktivt i vårt arbeid og ønsker at både utøvere, trenere og foresatte skal ha kjennskap til visjon og verdier i denne. Skigruppa er foreldrestyrt og er så heldige å ha mange gode trenere innen foreldregruppa. Med dette klarer vi å holde treningsavgiften på et minimum (600,- i 2019). Vi har også stor tro på dugnad, både for å skaffe inntekter og for å engasjere foresatte. Det er svært ønskelig med aktive foresatte som møter opp for å se på eller trene sammen med sine håpefulle. Det skaper et trygt og godt miljø hvor ungene blir sett av mange voksne når de trener.Plan for høsten 2019: 

 • Fra og med 25.august til høstferien. Søndager kl. 18-19: Rulleskitrening. Vi låner ut rulleski. 
 • Fra lørdag 7.september kl. 10: Basistrening i Veskemarka.
  • Basistreningen er for alle i Nessegutten, store og små. Vi samles i Veskemarka og tar en kort oppvarmingsrunde. De som ønsker blir med på noen runder i basisløypa mens øvrige går tur på stien eller leker i skogen. Hver lørdag fram til snøen kommer. Info legges ut på Facebook. 
 • Torsdag 19.september: Terrengløp på Nesset. 
 • Lørdag 21.september: Dagsamling Levanger Ski på Skogn
 • Etter høstferien, til påske:
  • Tirsdager  kl. 1730/1800 -1900 (7.kl og opp møter 17.30): Barmark/skitrening
  • Torsdager kl. 1730/1800 -1900 (7.kl og opp møter 17.30): Barmark /skitrening
 • 18.-19. oktober blir det barmarksamling på Nesset
 • 15-17. november blir det snøsamling i Åre

Treninger utover det som står i denne planen, legges det ut informasjon om på Facebook. 

Ytterligere informasjon legges ut fortløpende her og på Facebook-gruppa "Nessegutten ski". Vi har også en egen Facebookside som du kan følge. 

 

Fra basistrening i VeskemarkaLevert avIdrettenOnline