Skiavdelingen 2016/17


RolleNavnTelefone-post
LederSturla Lorås47382610leder.ski@nessegutten.no
NestlederIna Helen Kollerud94425131
nestleder.ski@nessegutten.no
KassererArne Steffenrem
91670420kasserer.ski@nessegutten.no
Sekretær Bente Kjønstad
92627290
sekreter.ski@nessegutten.no
ArrangementKristin Nordberg
92434716arrangement.ski@nessegutten.no
SportssjefOle Martin Veske
91853411 sportsligleder.ski@nessegutten.no
LøypesjefÅge R Johansen99692339age.r.johansen@ntebb.no

Mail til hele styret: styret.ski@nessegutten.no
Hva driver vi medSkigruppa i Nessegutten gir et bredt og variert tilbud til utøvere fra 10 år og oppover. Hovedfokus på treningene er utholdenhet og basisferdigheter rettet mot ski/løping (styrke/balanse/koordinasjon). Vi trener normalt barmark fra august til desember, og på snø fra desember til april. Tar så en liten pause fra organiserte treninger i mai-juni. Treningene foregår på Nesset så lenge det er forhold, med Markabygda skistadion som reservearena om vinteren. Deltakelse i St.Olavsloppet gjør at vi kjører noen spesifikke løpetreninger i forkant av stafetten. I tillegg organiserer vi langturer (og bekkeløp) i fjellet om sommeren for de som ønsker å vedlikeholde formen før sesongstart. Det er helt opp til den enkelte utøver å bestemme om man ønsker å delta på skirenn, eller bare være med på treninger. Men skigruppa ønsker at utøverne blir med på klubbrenn og levangerkarusellen, og legger disse rennene inn i treningsturnusen. Klubbrennene er åpne for alle i Nessegutten og arrangeres i januar- februar hvert år. Alle i skigruppa blir tatt godt vare på og skal få utvikle seg ut fra sitt eget ferdighetsnivå. Det eneste vi krever er at alle yter sitt beste på trening og i renn, og har gode holdninger (treningsmoral og det å ta vare på alle i laget). Vi bruker sportsplanen til Nessegutten aktivt i vårt arbeid og ønsker at både utøvere, trenere og foresatte skal ha kjennskap til visjon og verdier i denne. Skigruppa er foreldrestyrt og er så heldige å ha mange gode trenere innen foreldregruppa. Med dette klarer vi å holde treningsavgiften på et minimum (500,- i 2014). Vi har også stor tro på dugnad, både for å skaffe inntekter og for å engasjere foresatte. Svært ønskelig med aktive foresatte som møter opp for å se på eller trene sammen med sine håpefulle. Det skaper et trygt og godt miljø hvor ungene blir sett av mange voksne når de trener.

Årsplan 2017/18
Søndagstreninger i rulleskiløypa kl 1800. Fra og med søndag 27.august.  I utgangspunktet rulleskiOppstart torsdagstreninger 21.september kl 1800. Avsluttes med kveldsmat og foreldremøte kl 1900. Trening på torsdager ut sesongen (1.april)

Oppstart tirsdagstreninger etter høstferien (17.oktober).  Trening på tirsdager ut sesongen

Etter høstferien vil det være forskjellig starttidspunkt for yngste og eldste gruppe. 18-19 for 5. og 6. klasse (evt. 4.klassinger sammen med en voksen). 1730-1900 for 7. klasse og oppover.

Basistrening i Veskemarka lørdager kl 10. I perioden mellom høstferien og snøsamlingen


Barmarksamling 3-4.november (Nesset samfunnshus).

Byttehelg på Magneten 11-12. november. Her er det muligheter for å selge og kjøpe brukt utstyr. Oppfordrer alle til å kjøpe brukt


Snøsamling Åre 1-3.desember


Klubbrenn/skileik torsdager  i januar og februar. Renn på motsatt uker av Levangerkarusell slik at det blir et renn pr uke,


Levangerkarusell annenhver onsdag i januar og februar. 4 renn.


Levangermesterskap individuelt og stafett: Dato ikke bestemt, men det blir sent på året


Muligheter for å gå kretsrenn hver helg utover vinteren. Vi prøver å plukke ut noen "godrenn" og samle flest mulig deltakere fra Nessegutten.Treningspause fra 1.april. Oppstart løpetreninger noen søndager før St.OlavsloppetSt. Olavsloppet 27-30 juni 2018. Trondheim- Østersund denne gangen.Skigruppa satser på å få med flest mulig til Sverige fredag-lørdag, og få til noe sosialt.
Powered by: Bloc