Styret i Nessegutten turn 2010

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 20. Okt 2008

Oversikt over styret i turngruppa til Nessegutten 2010 finner du her  


For våre trenere og andre interesserte

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 28. Sep 2008

Dette er malen Nessegutten turn bruker for kontrakter med sine trenere: Trenerkontrakt Den er ny av året! Kretsen tilbyr mange ulike typer kurs og utdanning for de som ønsker å bidra som trenere. Ønsker du å vite mer kan du lese her: Utdanningstilbud og kurs


Brukerveiledning WEB

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Sep 2008

Da er de fleste lagleder og styrerepresentanter godt i gang med å bruke nettsiden vår aktivt. Er du usikker på hvordan det gjøres kan du laste ned en enkel veiledning her.Brukerveiledning Web

Trenger du mer informasjon ligger det veiledninger på www.klubbenonline.no (versjon X)Fotballdebutant på 65

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Sep 2008

Går du i den villfarelsen at du mener å være for gammel til å begynne med en idrett? Spør Annar Ervik- Levangermannen ble fotballspiller som 65-åring

Annar er et kjempefint tilskudd til miljøet vårt. Han er en sosial og omgjengelig kar, og fant seg vel til rette fra første trening. Annar sykler mye og er i glimrende fysisk form, og blir en fin forsterkning for laget vårt – der alle utøverne får spille like mye, sier lagleder og primus motor for Nessegutten FFU, Arnold Hjelde.

Til Ålesund i 2009

Nessegutten gjorde forleden storsuksess i landsturneringen for psykisk utviklingshemmede, og tok sølv både med håndball- og med fotballaget. Annar Ervik var mer enn interessert i å være med der, men han nølte for lenge med å starte fotballkarrieren. Ved neste korsvei blir det ganske sikkert hans tur.

Jeg hadde tenkt ganske lenge på å melde meg på fotballaget, men rakk dessverre ikke turneringen på Lillestrøm. Neste år skal laget til Ålesund, og da har jeg tenkt å være med, understreker 65-åringen fra Skånes.

Nå har han gjennomført tre treninger med laget, og det har gitt mersmak. Annar hevder seg godt sammen med betydelig yngre utøvere:

Fotballsko i julegave

Jeg syns det er veldig artig. Det er godt å få rørt på kroppen, og jeg har blitt ganske bra til å skyte. Jeg har aldri spilt på noe fotballag før, men tidligere om årene spilte jeg litt fotball hjemme på gården, forteller Annar Ervik, som stolt viser frem flunkende nye fotballsko og leggskinn:

Fotballskoene fikk jeg som forskudd på julegave fra en venn av meg. Leggbeskyttere må vi også ha, og jeg må kjøpe meg innendørs-sko for snart skal vi begynne å trene inne på Nesset ungdomsskole.

Hva er det artigste med fotballen?

Det er artig å gå på trening en gang i uka, men jeg må si jeg gleder meg mest til vi skal reise turer og turneringer andre steder. I høst skal det visst være en turnering i Verdal, og jeg håper å få være med dit, understreker Annar Ervik, debutant og superveteran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IDRETTSGLEDE: Fotball er veldig artig, og jeg gleder meg til vi skal dra på turnering, sier fotballdebutant Annar Ervik.

 

 Medlemsregistrering

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 23. Sep 2008

Mal for medlemsregistrering ligger her. medlemsliste_mal

Alle lagledere må melde inn sine lag ihht denne listen før 15. oktober. Send mail til styrelder i hver enkelt særidrett. Styreledere sender videre til Sissel.Nessguttens dag ble en festdag

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 17. Sep 2008

Solskinn, vindstille, mass folk og godt humør preget Nessguttens dag 2008. De fremmøtte fikk se noen flotte fotballkamper (1-4.klasse), ri på hest, hoppe på airtrack, teste rockeringeformen, gå på rulleski og kaste ball på blink i håp om å få noen i baljen. I kiosken ble det servert kaffe og kaker mens det var muligheter for å kjøpe seg middag i form av grøt, pølser og hamburger inne. Noen bilder fra adgen er nå lagt inn i bildearkivet.

Gå til arkivetYogakurs i høst

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 17. Sep 2008

I regi av TURBO vil det bli arrangert yogakurs i høst. Yoga er en dynamisk trening av kropp og sinn. Det legges vekt på å skape harmoni ved hjelp av pusteteknikk og varierte øvelser som strekker og styrker hele kroppen. Av positive ringvirkninger kan nevnes; Forbedret blodsirkulasjon, muskelavspennende, rensende effekt i form av slagg- og giftstoffer som frigis under øvelsene, beroligende effekt på nervesystemet. Den dype pusten skaper økt nivå av oksygen i blodet - rensingen av blodet gir alle cellene i kroppen en foryngelseskur, som gir et totalt høyere energinivå, og igjen økt forbrenning.

Tør du la være??? :-)

Det vil bli igangsatt kurs når vi har ti navn på blokka. Det vil bli på onsdager. Varighet pr gang; 1,5 time. Kurset vil vare i 6 uker. Kostnad; 700 kroner. Instruktøren har masse erfaring fra yoga, og heter Randi Sundsby. 

Ta raskt kontakt med Kristin hvis du er interessert! Mob 970 41244Dobbelt sølv på landsturneringen

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 3. Sep 2008

Håndballjentene og fotballaget representerte Nessegutten på en forbilledlig måte under tidenes største Landsturnering som ble avviklet på Lillestrøm helga 30-31. august.

Begge lagene spilte seg helt fram til finalen i sine klasser, og kunne reise hjem med hver sin store pokal og medalje til alle utøverne.

-En kjempeflott helg, og alle utøverne har all ære av sin innsats. Vi overgikk oss selv i denne turneringen, sier fotballagets lagleder, Arnold Hjelde. Håndballagets lagleder Knut Fredriksen er av samme formening, og begge er skikkelig stolte over sin spillere – og det med god grunn.

Fredag ettermiddag var det oppmarsj og åpning, og Nessegutten-spillerne marsjerte stolte gjennom Lillestrøms gater med den flotte fanen.

Deretter var det smakfull grillmat under åpningen, som også besto av en kjempekveld med allsang med velkjente Tommy Steine og

Tidlig lørdag morgen startet kampene, og fotballaget slo til med seier mot Fyllingen og Djerv 1919, og uavgjort mot Molde. Dermed ble laget puljevinner og gikk til kvartfinale søndag morgen mot Fana. Bergenserne ble slått, før det ble ny seier i semifinalen mot Snøgg. I finalen var team Sande for sterke, uten at noen hang med leppa av den grunn.

Håndballaget var ikke noe dårligere. Laget var i pulje med Rapp-pian, Vivil, J-Multi Byåsen og gode, gamle kjente fra Stjørdal Helsesportslag. I lørdagens tre kamper vant jentene en og spilte to uavgjort, før Rapp-pian ble satt på plass i den siste innledningskampene søndag formiddag. Dermed var laget kvalifisert for finale mot Vivil, og det ble en spennende og målfattig affære. Vivil vant til slutt 2-1 – dermed ble det nytt sølv til Nessegutten. 

Både sportslig og sosialt var dette en kjempevellykket helg for Nesseguttens stolte ambassadører – og det var en sliten gjeng som kom hjem søndag kveld.

p.s.: En velkjent utflyttet nessegutt, Johan Jørstad, var ivrig tilskuer til flere av fotball- og håndballkampene våre. Johan er nå nestleder i Akershus fotballkrets, som var blant arrangørene av den 19. Landsturneringen, som samlet hele 1200 deltakere.

Se bilde av fotballaget her

Og bilde av håndballaget her

Steinar Eggen

Trener FFU-lagetInnefotball for lekne gutter

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Aug 2008

Noe for herren;

Fotball, evt andre innendørs ballspill for lekne "gutter" hver tirsdag fra 20 - 21 på ungdomsskolen, Nesset. Var en fast gjeng som trente hele denne vintersesongen. Det er plass til flere, og er aldeles gratis!

Kontaktperson; Reidar Lindsetmo (mob; 91661533)

Oppfordring til dere alle Nessegutter, store og små;

Har du andre ideer/info om aktiviteter som foregår eller ønskes oppstartet, ta kontakt med Kristin (ambassadør for klubben i Norges Sprekeste Fylke-prosjekt)Basis-side turn

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Aug 2008

Basis-siden er ingen aktiv side fra Nessegutten sin side men er koblingen mot  krets og særforbund, inkl organisasjonsinfo og medlemsregistrering.

Klikk her for å få opp sidenBasis-side ski

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Aug 2008

Basis-siden er ingen aktiv side fra Nessegutten sin side men er koblingen mot  krets og særforbund, inkl organisasjonsinfo og medlemsregistrering.

Åpne siden her

 Styret for idrettskolen i Nessegutten

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Aug 2008

Leder: Lars Strøm
Nestleder: Frode A. Bye
Sekretær: Hege Sundet Opdahl
Kasserer: Terje Guin
Fotballansvarlig: Arne Steffenrem

Les mer herTorgballet en suksess

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 1. Aug 2008

Nessgutten bidro med vaktstyrke til torgballet lørdag kveld. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger og styret ønsker å TAKKE alle dere som stilte opp for en glimrende utført jobb. Sammen med Levanger Vel og Politiet sørget den positive gjengen for ro og orden under den kjempefine festen.


Samfunnshuset

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 28. Mai 2008

Har du planer om å arrangere en større fest, bursdag, bryllup, dåp, større møte el så kan Nesset samfunnshus være det ideelle lokalet. Med kjøkken, liten og stor sal, garderobeanlegg og en fantastisk beliggenhet.Tillitsvalgte i Nessegutten

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 5. Mai 2008

Liste over tillitsvalgte i Nessgutten finner du her Orgkart 2011