Du trengs!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 10. Des 2016

Vi har en enorm frivillig innsats i Nessegutten og jo flere som bidrar jo lettere går det.

I tiden framover vil de ulike valgkommiteene i klubben starte arbeidet med å fylle ulike verv i klubben vår, verv som er nødvendige for å holde aktiviteten i gang. Si gjerne ja om du får en forespørsel og meld deg gjerne til innsats - stort eller smått!

Ønsker du å engasjere deg eller vil anbefale noen spesiell ta gjerne kontakt!

Lars Strøm, leder

leder@nessegutten.noKjøp julenek 21.november

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 21. Nov 2016

Skigruppa selger julenek mandag 21.november 1730-1900. Vi kommer på dørene over hele Nesset. Oppfordrer alle til å finne frem 80,- og ta godt i mot våre små og store nekselgere:) Problem med kontanter så kan du betale med Mcash og Vipps. Last ned appene om du ikke allerede har gjort det.Nøkkel funnet

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 16. Nov 2016

Husnøkkel(?) funnet på parkeringen ved Samfunnshuset. Kontakt Guri M Leangen, mobil 926 59 190 dersom det er dinBestilling av skiklær

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 16. Nov 2016

Hei. Siste frist for bestilling av skiklær i nettbutikken er onsdag 16.november kl 2400. Se Bestilling skiklær 2016.pdfNessegutten idrettsbrød er i salg!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 12. Nov 2016

Nå er Nessegutten idrettsbrød i salg på Bunnpris. For hvert brød som selges går 3 kr til klubben. Løp og kjøp!
Lys på fotballbanene høsten 2016

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 31. Okt 2016

Lysene på 11'er-banen vil utover høsten stå på fra kl 1600 til 2200 søndag-torsdag. Fredager og lørdager slukker lyset kl 1900. For øyeblikket er det en feil på lysene rundt 7'er-banen.Byttehelgen 11-12.november. Magneten

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 28. Okt 2016


Velkommen til byttehelg:-)

Frol IL og Nessegutten arrangerer i samarbeid med Sparebanken 1

"Byttehelg" den 12. november kl 10-18 på Magneten (glassgården)

Her kan du både selge og gjøre kupp på kjøp av sportsutstyr/klær

Innlevering av utstyr vil foregå fredag fra kl 17-20 i glassgården (og til kl 11 på lørdag).

Klær må være hele og vasket. Uavhentede klær/ ting må hentes mandag mellom kl 15 og 17 (eller doneres til en av klubbene).

Du kan selv velge om inntekt går til klubb eller deg selv (litt provisjon går til klubb).

Vi har betalingsterminal og mCash.

MEN aller først, må du ta en titt i skuffer og skap. Se om fullt brukbart utstyr og klær ligger der, og som andre kunne hatt stor glede og nytte av!

Fotballsko, skøyter, rulleskøyter, ski, staver , skisko, skidresser, overtrekksklær mm

Selv om det ikke er avgjørende for deg å få solgt ubrukt utstyr er det veldig mange som vil sette stor pris på å få kjøpt brukt utstyr til en rimelig penge. Så ta deg tid til å svinge nedom Magneten denne helga.Medlemskontingent

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 26. Okt 2016

PURRING PÅ UBETALT MEDLEMSKONTINGENT 2016!

Det er altfor mange medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten for 2016!

For å delta som aktiv idrettsutøver skal du jfr. Norges idrettsforbund være knyttet til et idrettslag, og skal du delta med Nessegutten-logo på trøya må du være registrert medlem.

Medlemskontingent og treningsavgift er ikke det samme. For mer info om medlemskap se under fanen «Hovedlag».

Så lenge du står registrert som medlem og vi ikke har fått beskjed om utmelding, vil medlemskapet bli fakturert.

Man trenger ikke å være en aktiv idrettsutøver for å være medlem i Sp.kl. Nessegutten. Alle kan bli medlemmer!

Klubben har et fantastisk anlegg på Nesset, flotte turstier og oppkjørte skiløyper på vinteren. Mange frivillige aktører legger til rette for at barn og voksne skal trives og ha et godt bomiljø. Betal derfor ditt medlemskap til Sportsklubben Nessegutten med glede :-)

Purringer er sendt på mail, evt. giro.Trimbingo 6.november kl 1100

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 24. Okt 2016

Trimbingo langs turstiene på Nesset. Start fra Nesset samfunnshus mellom 11 og 13. Bingoblokk kjøpes i litjsalen, løype på ca. 4 km, tur/retur Veskemarka. 1 blokk 40,-. 3 for 100,-. Salg av rømmegrøt (pølser på barnemenyen) og kaffe m/noe godt. Middags-serveringen stenger kl 1400. Ta med hele familien på en trivelig og spennende tur i nærmiljøet. Arrangør J14 fotball. Gjestene kan betale med kontanter, Mcash, Vipps eller Mobile PayInvitasjon til Oppvekstmiljøkveld 3. november!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 21. Okt 2016

Sammen med Nesheim skole inviteres det til en kveld med interessante innlegg omkring tema "hvordan kan vi sammen skape et oppvekstmiljø til det beste for våre barn"
Barmarksamling ski 11-12. november

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 17. Okt 2016

Fredag 11- Lørdag 12.november blir det barmarksamling for alle aktive utøvere i skigruppa (fra 5.klasse) på Nesset samfunnshus. Trening med påfølgende middag, filmvising og overnatting fredag kveld. Frokost, trening og formiddagsmat på lørdag. Samme helg er det den store byttehelga. Sjekk boder og garasjer og finn ut hva dere kan selge og evt. ønsker å kjøpe av sportsutstyr. Byttehelga arrangeres i samarbeid med Frol IL og vil bli arrangert i glassgården på Magneten.Skitreninger

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 17. Okt 2016

Da er endelig "skisesongen" i gang, med tre tilbud om 3 treninger pr uke (mandag, torsdag og lørdag). Mandag 17.10 skal eldste gruppe (født i 2004 og tidligere) trene styrke. Oppmøte bootcampbanen kl 1730. Yngste gruppe trener styrke og spenst. Oppmøte kl. 1800 ved skibua. Dere som har igjen fotballkamper må selvsagt fullføre sesongen der, så satser vi på fullt oppmøte fra neste uke:) Husk ullsokker i joggeskoene.

Se Årsplan ski høsten 2016.pdfEkstraordinært årsmøte 21.oktober 2016

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 7. Okt 2016

Det blir ekstraordinært årsmøte på Nesset samfunnshus fredag 21.10 kl 18-19. Bakgrunnen for det ekstraordinære årsmøtet er finansiering av asfaltert turvei rundt fotballbanene. Det er ikke budsjettert med oppstart av arbeid med løypa i 2016, og årsmøtet må ta stilling til om det skal brukes egenkapital for å mellomfinansiere løypa i påvente av tippemidler og evt. offentlig støtte.

Sakliste og saksunderlag.pdfSkitrening og kveldsmat torsdag 6.10

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 6. Okt 2016

Alle møter ved skibua bak hinderløypa til skolen. Eldste gruppe (født i 2004 og tidligere) møter kl 1730. Skal trene rulleski (de som ikke har ski får låne) så ta med skisko, hjelm, staver og refleksvest

Yngste gruppe trener barmark. Ullsokker og joggesko. Start kl 1800 men dere som har lånt rulleski bør komme med skiene til 1730:)


Felles kveldsmat på samfunnshuset kl 1900.Evalueringsmøte sykkelgruppa

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 28. Sep 2016

Det blir evaluering av årets sesong onsdag 28.09 kl 2100 i Trønderhallens møterom. Alle som har vært med eller tenker å bli med på treninger er hjertelig velkomne. I tillegg til evaluering av sesongen blir et informasjon om mulig innetrening i vinter.Nesseguttens dag!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 12. Sep 2016
Vinnere anderacet 2016

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 22. Aug 2016

VINNERE ANDELODD – 2016!!

1.Premie – Ida Dahl Andersen

2.Premie – Ingegjert Okkenhaug

3.Premie – Hans Rikhard Rian

4.Premie – Jonas Vestrum

5.Premie – Fam. Herje

6.Premie – Trine Breding

7.Premie – Andreas Stene Løvås

8.Premie – June Aakervik Munkvold

9.Premie – Ingrid Aspås

10.Premie – Eli Laugtug Jensen

11.Premie – Sigurd Børsting

12.Premie – Iben Mari Aune Rehn

13.Premie – Sigrun Røkkum

14.Premie – Anne Myhrås

15.Premie – Magnus T.Husby


Vinnerne vil bli kontaktet og få overlevert sitt gavekort av arrangementsansvarlig i NesseguttenIdrettsmerketaking på Moan

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 16. Aug 2016

Det blir mulighet til å ta merkeprøver friidrett på følgende tider utover høsten:

Tirsdag 23.august kl. 1800

Tirsdag 6.september kl. 1800

Tirsdag 13. september kl. 1800

Tirsdag 20.september kl. 1800


Dette er et tilbud til alle i Nessegutten, Frol og SverreSykkeltreningene i gang igjen

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 8. Aug 2016

Mange har nok syklet en del i sommer, både alene og i grupper. Men mandag 8.august er vi i gang med de ofisielle sykkeltreningene igjen. Dette er et tilbud til alle Nesseguttens medlemmer, i samarbeid med Nord universitet BIL. Se mer info under VOKSEN-Sykkelgruppa. Treningsplan for høsten vil bli lagt ut der i løpet av uka. Vi kjører etter følgende plan den første uka:

Mandag 8.august kl 1930 fra samfunnshuset. Tur til Skogn, videre mot Ronglan og opp til Finne. Rundt Movatnet og Markabygdveien hjem. Bare asfalt. Satser på 2 eller 3 grupper. Blir enige om gruppeledere før start.

Onsdag 10. august kl 1930 tar vi turen opp starten av fjellveien til Vulusjøen. Ned grusveien forbi Hogstad og Reistaddammen.

Lørdag13. august er det Pilegrimsrittet i Tydal/Selbu. 3 forskjellige

turlengder. Dette rittet anbefales. Men for de som er hjemme satser vi

på tur opp Svenskveien og tilbake gjennom Tromsdalen. Start fra samfunnshuset kl 0900.Trenerforum tirsdag 14.6. kl. 19.30

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 6. Jun 2016

Alle lag må møte med minst 1 person.

Saker som ønskes tatt opp sendes til ebg@levanger.kommune.no

hilsen sportslig utvalgNessegutten i borgertoget 17.mai

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 11. Mai 2016

Alle Nesseguttens medlemmer oppfordres til å gå i borgertoget, bak Nesseguttens fane. Gjerne iført Nesseguttklær og evt. annet sportsutstyr. Rekkefølgen blir FFU/HU- barn og ledere i særidrettene (nesseguttklær)- øvrige medlemmer . Nessegutten stiller opp i sidegaten til torget, rett under Sparebankbygget. Se info fra martnaskomiteen under.

17. mai feiring 2016– LEVANGER

Vedlagt følger tog oppsett for borgertoget med start kl. 15.00 (presis) fra Levanger Torv. Toget starter i år i Sjøgata igjen. Vi må stille opp i sidegatene og komme inn i toget etter nr. og piler som jeg har satt opp på togoversikten.Dere må se på pilene hvilken veg dere skal stå og gå inn i toget. Toget går ellers nordover Sjøgata og ned ved kirkegården som vanlig. Når vi kommer nedover Halsanvegen og forbi Care Treningssenter tar vi til høyre og opp til Stadionparken. Vi fortsetter gjennom Stadionparken mot sykehuset og tar vrangleia i rundkjøringa . Så tar vi til venstre og opp H.Jelstrupsgate før vi kommer inn i Kirkegata. Det avsluttes nordover Kirkegata helt bort til Orion, og ned Tollbugata ved gamle Sparebanken og inn på torvet.Håper vi har fått fordelt musikkorps, kor og foreninger på en tilfredsstillende måte. Når det gjelder kartet over borgertoget er det vanskelig å si akkurat hvor dere skal stå/møte opp.Dere må se på kartet hvem som skal stå foran dere og hvem dere skal ha bak dere.

Alt av program og informasjon ligger på www.levanger.kommune.noBarnefest på samfunnshuset 12.mai kl 18-21

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 4. Mai 2016

Nå er det straks klart for Nesseguttens fantastiske barnefest for 1.-7.klassinger.


Hva skjer?

Minikonsert med Signe Ramberg

Bli-med-dansen!
Frida Øyan, Sofie Ørsleie, Jennifer Hjelde og Mathea Lind danser sammen med oss og viser hvordan vi alle kan bli med.

Popkorn og pølser....
Kaker og brus.
Sang og dans.
Diskotek til MOT-musikk.

Billetter barn kr 50 pr pers
(alt inkludert, foresatte gratis)
Kontant betaling ved inngang.

Det er ikke nødvendig med påmelding, men fint om dere angir på FB om dere kommer, slik at vi får en viss oversikt.

Vi oppfordrer alle voksne til å snakke sammen med andre foreldre i samme klasse, slik at vi sammen sørger for at ingen unger holdes utenfor arrangementet, og at alle får anledning til å bli med.Heia LFK!

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 25. Apr 2016

Maskotene fra idrettskolens G9-lag gjorde en kjempeinnsats da LFK sikret

hjemmeseier med 2-0 mot Hødd søndag kveld!

Gratulerer LFK som ligger suverent på toppen av OBOS-tabellen!

G9, foreldre og trenere hadde en skikkelig artig kveld på Moan med flotte mål, kroneis og snøvær, og vil anbefale andre idrettskolelag om å være maskoter når de får muligheten.Nessegutten sykkel starter treningene mandag 4.april

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 3. Apr 2016

Mandag 4.april blir det oppstartsmøte på Nesset samfunnshus kl 1930. Vi går igjennom opplegget for sesongen og litt om hvordan vi ønsker at de som sykler med Nessegutten opptrer i trafikken. Se presentasjonen fra møtet her Kickoff 2016.pdf. Ca. kl 2000 går vi ut og trener styrke på bootcamp-banen. Ca 10 min oppvarming og deretter 12 styrkeøvelser i sirkel. Øvelsene er noe alle klarer bare man tar det i sitt eget tempo. Fokus på kjernemuskulatur og sykkelspesifikke muskler. Avslutter med ei god tøyeøkt før vi tar turen hjem ca kl 2100. Vel møtt til både gamle og nye deltakere:) Onsdag blir det sykkeltur, oppdeling i grupper etter nivå så alle kan henge med. Se info om sykkelgruppa på Voksen-sykkelgruppaTove Nordgård fikk ildsjelprisen 2016

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 3. Mar 2016

På årsmøtet tirsdag ble ildsjelprisen delt ut. Den gjeve prisen gikk til Tove Nordgård. Vi gratulerer.

Juryens begrunnelse:

Årets prisvinner har i mange år bidratt til utviklingen av Sp.kl. Nessegutten på flere områder; herunder nevnes:

  • Hun har vært en viktig aktør både i stiprosjektet og Nesset arena samt bidratt med bootcamp banen. I forbindelse med en strategisamling for noen år tilbake utarbeidet hun en masterplan for området.
  • Hun har vært med fra starten i Nessedamene fra 2010 og har de siste årene vært leder og pådriver ved planlegging og gjennomføring av damenes hittil 6 toppturer.
  • Hun har tilrettelagt og informert ukentlig i flere år om Nessedamenes hverdagstreninger, som intervall, zumba, åkertråkk, småtoppturer m.m. samt deltatt på det meste selv.
  • Hun har med sine kreative evner lagt ned en stor jobb med design av Nessedamenes toppturlogoer og har designet andre utmerkelser i klubben.
  • Hun har gitt Nesseguttbladet et profesjonelt uttrykk og har i tillegg bidratt med egne bilder og stoff til bladet.
  • Ingen har vel fotografert mer enn årets prisvinner. Tusenvis av bilder fra arrangementer, aktiviteter og turer i Sp.kl. Nessegutten har hun tatt. Mange er også satt sammen til minnerike og verdifulle videoer for klubben, som til kick-off for Nessegutten Voksen og i forbindelse med prosjektet «Turstier på Nesset». Ingen tvil om at mange kvelds- og nattetimer er brukt for at klubbens medlemmer skal føle tilhørighet.
  • Hun er Nord-Trøndelag idrettskrets sprekambassadør og står som ansvarlig for aktivitetsavtalen Nessegutten har med kretsen.
  • Gjennom sitt fokus på lavterskeltrening og folkehelse har hun synliggjort Nesseguttens verdigrunnlag «Flest mulig – lengst mulig» på en forbilledlig måte.
  • Hun har et vinnende vesen, er svært inkluderende, viser stor omsorg for andre og er utrolig varm og raus.

Tove Nordgaard utnevnes til Årets ildsjel 2016 i Sp.kl. Nessegutten for sitt engasjement og innsats gjennom mange år.Emil Okkenhaugs minnepris 2015- til Johan Veske

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 1. Mar 2016

Emil Okkenhaugs minnepris ble på årsmøtet i kveld tildelt Johan Veske. Vi gratulerer:) Arne og Maria Okkenhaug sto for utdelingen. Se diplomen her Diplom 2015 Johan Veske.pdfMedlemskontingent 2016

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 24. Feb 2016

Det er nå sendt ut medlemskontingent for 2016 som mottas på mail eller som giro.

Imidlertid har det blitt en feil på medlemskap barn hvor kontingenten er oppgitt to ganger på faktura.

For barn som har enkeltmedlemskap: Trekk ifra kr 150,- ved innbetalingen og brukt KIDnr på tilsendt faktura (viktig!)

For barn som er knyttet til familiemedlemskap vil beløpet totalt ikke overstige kr 500,-, så her trenger du ikke å endre beløp men husk KID ved betaling!


Skileik og skitrening mandag 15.februar

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 15. Feb 2016

Fortsatt fint skiføre på Nesset så både skileik og skitrening blir med utganspunkt i skibua mandag 15.02. 1-2.klassingene trener 17-18, og 3-4.klassingene 18-19. Vi blir værende på sletta utenfor skibua hele treningen. Skigruppa trener delvis samtidig, i lysløypa. FRISTIL. Start henholdsvis 1730 og 1800. Møt i god tid, slik at trenene får gitt informasjon til alle samtidig. Bua står åpen om noen trenger å varme seg. ONSDAG ER DET LEVANGERKARUSELL PÅ RONGLAN, KLASSISK. SE STARTLISTEInvitasjon Levangermesterskapene på ski 6.mars

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 10. Feb 2016

Skogn og Nessegutten arrangerer Levangermesterskapene på ski 6.mars. Individuelt og stafett på samme dag. Se invitasjonen her //bloccontentcdn.azureedge.net/files/943/b7b0d0f601804339... Alle Nessejenter- og gutter melder seg på til ole.martin.veske@ntebb.no så vil han sette opp lag og melde inn alle samlet. I utgangspunktet blir rennet på Nesset og vi håper i det lengste at snøen berger. Dette blir et stort og fint arrangement, forhåpentligvis med mange skigåere fra Nessegutten både under det individuelle rennet og stafetten. Sett av dagen og meld dere på innen 1.mars.Skirenn for alle mandag 8. februar kl 1800

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 8. Feb 2016

Årets siste renn i Telenorkarusellen går av stabelen mandag 8.februar. Påmelding/henting av startnummer fra kl 1730, ved skibua på Nesset. De yngste starter klassevis litt over 1800, etter at 11-18 åringene (og noen seniorer) er ferdige med sin parstafett. De som ikke har vært med før må huske 50,- i startkontingent slik at vi får kjøpt inn premie til alle sammen. Gjelder også de som manglet penger sist. Premieutdeling for hele karusellen vil bli mandagen før påske. Salg av pølser, vaffel, kaffe og saft under kveldens renn.Åpen gymsal 2016

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 28. Jan 2016

Et treffsted for barn under skolealder!

Idrettskolen i SP.KL. Nessegutten inviterer alle barn fra 0 – 5 år på aktivitet i gymsalen på Nesheim.
Tirsdager fra uke 2 (05.01.2016) fram til Påske. Åpen gymsal holder stengt frem til høsten.

Vi deler det opp slik:
Kl. 16.00 – 16.45: 0 – 3 åringer
Kl. 16.45 – 17.30: 4 – 5 åringer

Alle barn må ha følge av en voksen.

Det er ønskelig at dette skal være en arena for de minste barna, så større søsken oppfordres til å sitte på scenen hvis de er med.


Tilbudet er gratis, men vi oppfordrer alle barn (familier) til å være medlemmer i SP.KL Nessegutten.

Mer informasjon om påmelding og medlemskontigent.Årsmøte Nessegutten- tirsdag 1.mars kl 1900

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 26. Jan 2016

Møtet finner sted på samfunnshuset (litjsalen). Forslag til saker sendes leder@nessegutten.no innen 16.februar. Sakliste vil bli lagt på hjemmesiden innen 23.februar.Skøyteis på Nesset

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 8. Jan 2016

Godt bidrag fra brannvesenet gjør at det er mulig å ta i bruk skøyteisen på Nesset i helga. Temperaturen vil gå opp litt lørdag og det er meldt lite vind. Med andre ord bare å finne frem skøytene:)Gratis inngang Trønderhallen søndag 10.januar kl. 1830-2030

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 6. Jan 2016

Som i fjor på denne tiden blir det også i år muligheten for å ta et etterlengtet nyttårsbad i Trønderhallen. Alle Nesseguttens medlemmer inviteres til Nesseguttens dag i bassenget 1830-2030 søndag. Gratis inngang:)