Barmarksamling 2018 - Nessegutten ski

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 5. Okt 2018

Skigruppa inviterer til barmarksamling 19.-20.oktober på samfunnshuset. Samlinga er åpen for alle fra 5.klasse som har lyst til å bli bedre kjent med skigruppa eller som er/har vært aktive tidligere år. 

Se invitasjon og informasjon om påmelding her: Invitasjon til barmarksamling Nessegutten ski 2018.pdf


Påmeldingsfrist er 12.oktober.Byttehelgen 9.-10. november

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 25. Sep 2018

Utstyret er brukt, men skigleden er helt ny!

Nessegutten ski og Frol IL arrangerer byttehelg 9. og 10. november. 

 Les mer her


Byttehelgen er Norges største dugnad for brukt skiutstyr

Det er flott om folk kan få mest mulig igjen for pengene sine i hverdagen. Derfor ønsker vi å skape en god arena for kjøp og salg av brukt utstyr. Ved at Skiforbundet, idrettsklubber og SpareBank 1 samarbeider om Byttehelgen, får flere råd til å gå på ski og klubbene får bedre økonomi og kan rekruttere nye medlemmer. I tillegg er gjenbruk bra for den enkeltes hverdagsøkonomi. En vinn-vinn- vinn situasjon rett og slett.

Hvordan kjøpe eller selge brukt utstyr?

Før Byttehelgen: 

Finn frem utstyr du ønsker å selge eller donere. Du kan evt. foreslå en minimumspris, som klubben forholder seg til. 

Innlevering av utstyr: Magneten (Glassgården) fredag 9.november kl. 17-20. 

Hvis du ønsker å stille opp for oss under byttehelga som frivillig, send oss en mail. Du kan også hjelpe oss med å dele informasjon om Byttehelgen i sosiale medier.

Under Byttehelgen: 

Ta med familie og venner for å gjøre et kupp. Bli gjerne med som ildsjel og hjelp til med praktiske ting.

Etter Byttehelgen: 

Utstyr som ikke ble solgt under Byttehelgen kan kanskje doneres til klubber med utlånsenhet/BUA, lokale skoler som ønsker utstyr, Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen eller lignende? Det bestemmer du selv. Klubben overfører penger til deg via Vipps for solgt utstyr.

Mer informasjon på nett: Byttehelgen
Bestilling av skiklær 2018/2019

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 14. Sep 2018

Da har nettbutikken for bestilling av skiklær åpnet, og bestillingsfristen er ved midnatt 29.september. 

For bestilling:
1. Logg inn på www.original.no
2. Velg «Teamshop»
3. Brukernavn: nessegutten
4. Velg dine produkter
5. Gå til kassen og skriv inn personalia
6. Fullfør kjøp

Klærne blir levert Intersport Gigant Levanger i løpet av 6-7 uker. 


Se mer informasjon i vedlegget: BESTILLING AV SKIKLÆR 2018.pdfTerrengløp 5.september

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 4. Sep 2018

I kveld gikk skistyret opp løypa til morgendagens terrengløp. Det blir en godt merket kort og lang løype fra samfunnshuset mot Gjemblekorsen. 

Registrering og påmelding fra kl. 17.30. Første start kl. 18. Ungene løper så mange runder de ønsker. Saft ved målgang. G10 håndball har kiosksalg. 


Velkommen til et uhøytidelig og artig terrengløp på Nesset! 

Klikk her for forhåndspåmelding: https://goo.gl/forms/ccUThEpa1VvtRtEe2

Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte.

Se Facebookarrangement for mer info: https://www.facebook.com/events/711142585890620/?ti=cl

Skisesongen er i gang!

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 27. Aug 2018


Bandy er en populær aktivitet på rulleski! 


Skigruppa i Nessegutten har startet opp med rulleskileik på søndager. Dette er lavterskeltrening hvor målet er å bli trygg på rulleski, ha det artig sammen med andre og finne ut om ski er en aktivitet som man kan trives med. Skigruppa har et tilbud for unger fra 5.klasse, men vi åpner for at også yngre utøvere kan være med sammen med foreldre på treningene. Kanskje også noen voksne har lyst til å prøve rulleski? Det er bare å bli med! Vi har rulleski til utlån. 


På rulleskitreningene har vi leik i fokus. Det er utrolig hvor mye man lærer når det er gøy!

Under fanen "Ski" legger vi ut informasjon om skigruppa sin aktivitet i høst. Fram til 20.september blir det søndagstreninger på rulleski. Fra 20.september starter vi opp med barmarkstreninger. Her er utholdenhet, styrke og allsidighet viktige stikkord. Vi har leikpregede treninger og er opptatt av at det skal være artig å være med. Ei og anna elghufsøkt blir det, her får vi opp pulsen skikkelig. Vi har kveldsmat på huset etter enkelte treninger - det får dere fortløpende informasjon om. 

Første helga i november inviterer vi til barmarksamling på samfunnshuset. Det er en sosial samling med overnatting. Etter denne samlinga håper vi at vi har mange unger og foreldre som ønsker å være en aktiv del av skigruppa. Kontingenten er 600 kr for hele sesongen. Ulrik (6) synes det er gøy å prøve rulleski! 


Styret 2018/2019: 

  • Leder: Ina Kollerud Pedersen
  • Nestleder/sekretær: Christian Floan Aalberg
  • Sportslig leder: Dagfinn Valstad
  • Kasserer: Arne Steffenrem
  • Arrangementsansvarlig: Bente Kjønstad
  • Vara: Sturla Lorås

Mail til styret: styret.ski@nessegutten.no 

Ta kontakt med skistyret om dere har spørsmål eller kommentarer. Velkommen til gamle og nye utøvere! 


Baklengskjøring på rulleski er krevende og artig, og en fin øvelse for å bli tryggere. Heia dugnadsånden!

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 21. Aug 2018I Nessegutten er vi så heldige å ha mange ildsjeler og god dugnadsånd! Tirsdag kveld tok Terje Strand og Trond Hustad i et tak for å få på plass fine sittebenker langs sjuerbanen. Tusen takk til alle som står på for at ungene får så fine fasiliteter rundt anlegget her på Nesset. Skigruppa retter også en takk til Reidar Wikdahl som har kostet rulleskiløypa. Nå er det bare å spenne på seg seg rulleskia og ta en prøverunde.


Vinnere anderacet 2018

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 9. Aug 2018

Se hvem som vant årets andelotteri i vedlegget. Vinnere av Anderacet 2018.pdfSt. Olavsloppet 2018

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 2. Jul 2018

St. Olavsloppet er en løpestafett mellom Trondheim og Østersund, over 4 dager. Nessegutten har med nr 62 på brystet stilt opp i mange år. Og Igjen klarte Nessegutten å frakte "pinnen" fra Trondheim til Østersund i fin stil og uten logistikk-problem. Særlig artig er det at vi også i år klarte å rekruttere mange barn og unge til laget. Humøret har vært på topp til enhver tid både blant de som løp og heiagjengen i biler og på sykkel. Dette er meget god klubbreklame:)

Takk til alle som bidro med å løpe, transportere løpere eller med annen støttevirksomhet:) 

Som tidligere år er det Karianne Westerdahl Skreden og Vegar Skreden med familie som tar den tyngste byrden med organiseringen og vi vil rette en stor takk til hele familien for at de gjør en sånn utrolig innsats:) Deres bil og sykkel har fulgt våre løpere fra start til mål, alle har blitt tatt bilde av, mange etapper er løpt og dere har hatt utallige stopp langs veien for å heie på løpere både fra Nessegutten og øvrige 202 lag. Gratulerer med vel gjennomført lopp 2018:)

Vil du lese mer om loppet er det mye informasjon på hjemmesiden deres, http://www.st-olavsloppet.com/

Du kan også se bilder og løpende informasjon under Nesseguttens ferd på Facebook-gruppen St. Olavsloppet - Nessegutten.

Vi satser på deltakelse igjen neste år og du kan allerede nå kapre god-etappen med å legge igjen en kommentar på nevnte Facebook-side. Se etappeoversikten her
Delta i årets mosjons-happening i Levanger, Tour de Tomtvatnet 9.juni

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 23. Mai 2018

Alle medlemmer i Nessegutten oppfordres til å bli med på sykkelfesten Tour de Tomtvatnet lørdag 9.juni. Fotball- og håndball-lag må gjerne sykle samlet og bruke dette som felles trening/lagbygging. Ekstra artig om masse barn, ungdom og voksne i Nessegutt-klær deltar.

Meld dere på via nettsidene- https://tourdetomtvatnet.no/

Nessegutten sykkel er med og arrangerer prøvetur av løypa mandag 28.mai kl 1800. Møt opp utenfor InterSport Moan i god tid før kl 1800 og du får være med på guidet tur i løypa. Også mulig å få sjekket sykkelen før turen. Se mer info på hjemmesideneLevangermesterskapene på ski 2018_resultater og dronevideo

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 27. Feb 2018

Takk til alle deltakere, naboklubber og medarrangør Skogn og alle som bidro med dugnadsjobb for at dette ble en skikkelig skifest på Nesset. Over 170 løpere var i sving i løpet av dagen, de fleste med deltakelse i både individuelt renn og stafett. Vi gleder oss allerede til neste år, og satser på samme gode snøvinter og vær da:) Her finner dere Resultatliste individuelt LM 2018.pdf

Og her kan du se Jørgen Hjelmsøys dronevideo fra stafettenSupert skiføre på Nesset

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 9. Feb 2018

Suverene forhold for skigåing på Nesset nå. Løyper kjørt i området Nesset aktivitetspark- Gjembleskorsen- Vesemarka- Vårtun-Krogstad- Bergvinshaugen. Tilførselsspor ned mot sjøen i nord og til Kjønstadmarka.Klubbkarusell på ski 2018

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 9. Jan 2018

Første renn avholdes med start og mål på 7'er banen tirsdag 9.januar kl.18. Meld deg på i god tid før rennet så slipper vi så mye kø.Startnummer hentes på samfunnshuset. Forhåndspåmelding

Pga. mildværet dagen før rennet blir det en særdeles kort og intim løype. Men så lenge man tar hensyn til hverandre skal det gå helt fint. Hvis mulig skal vi prøve å få lagt klassisk spor inne på 7'er banen (for de minste). Ellers bruker man den teknikken man selv ønsker:) Saft etter målgang, og åpen kiosk på samfunnshuset.