St. Olavsloppet 2018

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 2. Jul 2018

St. Olavsloppet er en løpestafett mellom Trondheim og Østersund, over 4 dager. Nessegutten har med nr 62 på brystet stilt opp i mange år. Og Igjen klarte Nessegutten å frakte "pinnen" fra Trondheim til Østersund i fin stil og uten logistikk-problem. Særlig artig er det at vi også i år klarte å rekruttere mange barn og unge til laget. Humøret har vært på topp til enhver tid både blant de som løp og heiagjengen i biler og på sykkel. Dette er meget god klubbreklame:)

Takk til alle som bidro med å løpe, transportere løpere eller med annen støttevirksomhet:) 

Som tidligere år er det Karianne Westerdahl Skreden og Vegar Skreden med familie som tar den tyngste byrden med organiseringen og vi vil rette en stor takk til hele familien for at de gjør en sånn utrolig innsats:) Deres bil og sykkel har fulgt våre løpere fra start til mål, alle har blitt tatt bilde av, mange etapper er løpt og dere har hatt utallige stopp langs veien for å heie på løpere både fra Nessegutten og øvrige 202 lag. Gratulerer med vel gjennomført lopp 2018:)

Vil du lese mer om loppet er det mye informasjon på hjemmesiden deres, http://www.st-olavsloppet.com/

Du kan også se bilder og løpende informasjon under Nesseguttens ferd på Facebook-gruppen St. Olavsloppet - Nessegutten.

Vi satser på deltakelse igjen neste år og du kan allerede nå kapre god-etappen med å legge igjen en kommentar på nevnte Facebook-side. Se etappeoversikten herKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.