Skisesongen er i gang!

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 27. Aug 2018


Bandy er en populær aktivitet på rulleski! 


Skigruppa i Nessegutten har startet opp med rulleskileik på søndager. Dette er lavterskeltrening hvor målet er å bli trygg på rulleski, ha det artig sammen med andre og finne ut om ski er en aktivitet som man kan trives med. Skigruppa har et tilbud for unger fra 5.klasse, men vi åpner for at også yngre utøvere kan være med sammen med foreldre på treningene. Kanskje også noen voksne har lyst til å prøve rulleski? Det er bare å bli med! Vi har rulleski til utlån. 


På rulleskitreningene har vi leik i fokus. Det er utrolig hvor mye man lærer når det er gøy!

Under fanen "Ski" legger vi ut informasjon om skigruppa sin aktivitet i høst. Fram til 20.september blir det søndagstreninger på rulleski. Fra 20.september starter vi opp med barmarkstreninger. Her er utholdenhet, styrke og allsidighet viktige stikkord. Vi har leikpregede treninger og er opptatt av at det skal være artig å være med. Ei og anna elghufsøkt blir det, her får vi opp pulsen skikkelig. Vi har kveldsmat på huset etter enkelte treninger - det får dere fortløpende informasjon om. 

Første helga i november inviterer vi til barmarksamling på samfunnshuset. Det er en sosial samling med overnatting. Etter denne samlinga håper vi at vi har mange unger og foreldre som ønsker å være en aktiv del av skigruppa. Kontingenten er 600 kr for hele sesongen. Ulrik (6) synes det er gøy å prøve rulleski! 


Styret 2018/2019: 

  • Leder: Ina Kollerud Pedersen
  • Nestleder/sekretær: Christian Floan Aalberg
  • Sportslig leder: Dagfinn Valstad
  • Kasserer: Arne Steffenrem
  • Arrangementsansvarlig: Bente Kjønstad
  • Vara: Sturla Lorås

Mail til styret: styret.ski@nessegutten.no 

Ta kontakt med skistyret om dere har spørsmål eller kommentarer. Velkommen til gamle og nye utøvere! 


Baklengskjøring på rulleski er krevende og artig, og en fin øvelse for å bli tryggere. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.