Fotballdebutant på 65

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 27. Sep 2008

Går du i den villfarelsen at du mener å være for gammel til å begynne med en idrett? Spør Annar Ervik- Levangermannen ble fotballspiller som 65-åring

Annar er et kjempefint tilskudd til miljøet vårt. Han er en sosial og omgjengelig kar, og fant seg vel til rette fra første trening. Annar sykler mye og er i glimrende fysisk form, og blir en fin forsterkning for laget vårt – der alle utøverne får spille like mye, sier lagleder og primus motor for Nessegutten FFU, Arnold Hjelde.

Til Ålesund i 2009

Nessegutten gjorde forleden storsuksess i landsturneringen for psykisk utviklingshemmede, og tok sølv både med håndball- og med fotballaget. Annar Ervik var mer enn interessert i å være med der, men han nølte for lenge med å starte fotballkarrieren. Ved neste korsvei blir det ganske sikkert hans tur.

Jeg hadde tenkt ganske lenge på å melde meg på fotballaget, men rakk dessverre ikke turneringen på Lillestrøm. Neste år skal laget til Ålesund, og da har jeg tenkt å være med, understreker 65-åringen fra Skånes.

Nå har han gjennomført tre treninger med laget, og det har gitt mersmak. Annar hevder seg godt sammen med betydelig yngre utøvere:

Fotballsko i julegave

Jeg syns det er veldig artig. Det er godt å få rørt på kroppen, og jeg har blitt ganske bra til å skyte. Jeg har aldri spilt på noe fotballag før, men tidligere om årene spilte jeg litt fotball hjemme på gården, forteller Annar Ervik, som stolt viser frem flunkende nye fotballsko og leggskinn:

Fotballskoene fikk jeg som forskudd på julegave fra en venn av meg. Leggbeskyttere må vi også ha, og jeg må kjøpe meg innendørs-sko for snart skal vi begynne å trene inne på Nesset ungdomsskole.

Hva er det artigste med fotballen?

Det er artig å gå på trening en gang i uka, men jeg må si jeg gleder meg mest til vi skal reise turer og turneringer andre steder. I høst skal det visst være en turnering i Verdal, og jeg håper å få være med dit, understreker Annar Ervik, debutant og superveteran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IDRETTSGLEDE: Fotball er veldig artig, og jeg gleder meg til vi skal dra på turnering, sier fotballdebutant Annar Ervik.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.