Dobbelt sølv på landsturneringen

Postet av Sp.kl. Nessegutten den 3. Sep 2008

Håndballjentene og fotballaget representerte Nessegutten på en forbilledlig måte under tidenes største Landsturnering som ble avviklet på Lillestrøm helga 30-31. august.

Begge lagene spilte seg helt fram til finalen i sine klasser, og kunne reise hjem med hver sin store pokal og medalje til alle utøverne.

-En kjempeflott helg, og alle utøverne har all ære av sin innsats. Vi overgikk oss selv i denne turneringen, sier fotballagets lagleder, Arnold Hjelde. Håndballagets lagleder Knut Fredriksen er av samme formening, og begge er skikkelig stolte over sin spillere – og det med god grunn.

Fredag ettermiddag var det oppmarsj og åpning, og Nessegutten-spillerne marsjerte stolte gjennom Lillestrøms gater med den flotte fanen.

Deretter var det smakfull grillmat under åpningen, som også besto av en kjempekveld med allsang med velkjente Tommy Steine og

Tidlig lørdag morgen startet kampene, og fotballaget slo til med seier mot Fyllingen og Djerv 1919, og uavgjort mot Molde. Dermed ble laget puljevinner og gikk til kvartfinale søndag morgen mot Fana. Bergenserne ble slått, før det ble ny seier i semifinalen mot Snøgg. I finalen var team Sande for sterke, uten at noen hang med leppa av den grunn.

Håndballaget var ikke noe dårligere. Laget var i pulje med Rapp-pian, Vivil, J-Multi Byåsen og gode, gamle kjente fra Stjørdal Helsesportslag. I lørdagens tre kamper vant jentene en og spilte to uavgjort, før Rapp-pian ble satt på plass i den siste innledningskampene søndag formiddag. Dermed var laget kvalifisert for finale mot Vivil, og det ble en spennende og målfattig affære. Vivil vant til slutt 2-1 – dermed ble det nytt sølv til Nessegutten. 

Både sportslig og sosialt var dette en kjempevellykket helg for Nesseguttens stolte ambassadører – og det var en sliten gjeng som kom hjem søndag kveld.

p.s.: En velkjent utflyttet nessegutt, Johan Jørstad, var ivrig tilskuer til flere av fotball- og håndballkampene våre. Johan er nå nestleder i Akershus fotballkrets, som var blant arrangørene av den 19. Landsturneringen, som samlet hele 1200 deltakere.

Se bilde av fotballaget her

Og bilde av håndballaget her

Steinar Eggen

Trener FFU-laget


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.