Opplegg resten av sesongen

Postet av Sp.kl. Nessegutten - Ski den 7. Mar 2016

Fantastisk mange blide og flinke skiløpere fra Nessegutten på renn i går. Sesongen går mot slutten men vi holder koken helt til påske. I dag er det trening til vanlig tid, FRISTIL på Nesset. Oppmøte utenfor skibua. Vi har fått litt nysnø så det ligger an til glimrende forhold. Fortsatt en del loddbøker som ikke er utlevert/hentet. Blokkene blir med til skibua mandag kveld slik at de som ikke har fått kan hente der (evt. sende med barna). I prinsippet ei blokk pr. familie.

Blir stort sett lekbasert trening resten av sesongen, for å gi gode ferdigheter på ski og fine opplevelser.

Torsdag 10.03 kjører vi felles trening med begge gruppene. Oppmøte 1730 ved den nye parkeringsplassen ovenfor storbanen. Vi tar en rolig oppvarming til Veskemarka og leker oss i skileikområdet der. FRISTIL. Saft varmer vi på bålet i marka.

Neste mandag er det premieutdeling på samfunnshuset istedet for trening. Da skal alle som har gått ett eller flere Telenor-renn få sin velfortjente premie, vi skal trekke påskelotteriet og kose oss med pølse, vafler og kaffe. Husk å selge ut loddene før premieutdelingen:)

Yr melder mildvær til helga så kanskje tar vi turen til fjells eller Torsbustaden den siste torsdagen før påske.

Vi har hatt en fantastisk sesong med nesten alle treninger på Nesset etter jul, supert oppmøte på klubbrenn, Levangerkarusell og Levangermesterskapene. Kjempefint om alle fullfører sesongen og blir med også de neste to ukene, før "sommeraktivitetene" tar over etter påske. Førstkommende helg er det kretsrenn på Inderøy (skibytte) og Markabygda arrangerer tur-renn til Skjøtingstua (søndag). Begge fine arrangement som mange i Nessegutten vil mestre godt. Palmehelga er det Storlirennet, et tur-renn over 36 km fra Storlien til Meråker. Her er det mange 14-50 åringer som har vært med før og det kan være et fint mål for de eldste i skigruppa også i år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.