Kalender, aktivitet og utleie

Aktivitetskalender og oversikt over arrangement på Nesset samfunnshus finnes herPå grunn av rehabilitering vinter 2021 og vår 2022 leies samfunnshuset ikke ut til eksterne arrangementer for tiden.


Nesset arena

Sp.kl. Nessegutten har aktivitet på området ved Nesset samfunnshus og Nesseguttbanen. For å komme til Nesset arena fra Levanger sentrum kjør over Sundbrua, opp Staupslia og rett frem forbi Gjemblekorsen, lokasjon på venstre side  med felles avkjøring til Nesheim skole og med to parkeringsplasser. For at området skal være trygt for små og store ber vi om at alle parkerer bilen oppe på parkeringsplassene og ikke kjører ned til banene. Anlegget består av følgende: 

    Stor og liten kunstgressbane med kiosk, 100 x 60 m (11-, 9- eller 2 x 7-er) og 65 x 40 m (7- eller 3 x 5-er) 

    Samfunnshus med stor sal til turn, styrketrening og basistrening, samt liten sal, kjøkken og garderober 

    Liten grusbane som islegges om vinteren og egen lysløype (2 km)

    Styrketreningsbane med gummidekke, lydanlegg og enkle treningsapparater


Kontakt bane, anlegg og samfunnshus

Kontaktpersoner bane/anleggJan-Ketil Brun, tlf. 917 71 999, leder.baneanlegg@nessegutten.no, Åge Raymond Johansen, John Bakken, Tore Hagen. 

Kontaktpersoner samfunnshus: Frode Riberg, tlf. 959 41 825, frode.riberg@ntebb.no, Jan Åge Skjerve, tlf. 926 46 202

Bane, anlegg og samfunnshuset sørger for både drift, vedlikehold og utvikling av anlegget. Arbeidet er basert på frivillighet og foregår mest på dagtid. Flere deler på ansvaret med brøyting og salting av 11-erbane, samt brøyting av veger og parkering inn til anlegget. Alle som kunne tenke seg å bidra i en eller annen rolle oppfordres til å ta kontakt med oss. 

Vi har plass til flere på laget! 🙂 


Turstiene

Turstiene på Nesset går i hovedsak fra Gjemblekorsen, ned i kanten av fotballbanene og opp i Veskemarka til Vårtun. Foreløpig må man gå veien herfra til Krogstad gård. Derfra på avlingsvei ned til Litjenget og videre langs kanalkant og sti ut til vestsiden av Rustgården. Skal man ha rundtur er det fint å gå Håaveien (grus) videre nord-vestover til Nesset arena. Neste etappe som er tenkt utbedret er kanalkanten nedenfor Litjenget. Her gror det til veldig om sommeren så meningen er å lage sti helt inntil kanalen. Detaljer om stiene og kart finnes her.