Ny utstyrsavtale

Vi signerer ny utstyrsavtale.

Vi har valgt å forlenge avtalen med Klubbnett (Macron) og Bjørn Stakset Sport As, en avtale som strekker seg over nye 5 år.

Vi har siden starten på 2023 jobbet med å fremforhandle en ny utstyrsavtale. I denne prosessen har vi gjennomført en questback blant medlemmene, diskutert i de ulike særidrettene hvilke behov og utfordringer vi kjenner på og står ovenfor.

Gjennom denne prosessen har vi, via et eget utvalg, hatt flere møter med både Macron/Klubbnett og Stakset sport.

Ønsket om å få en avtale som er best mulig for både klubb og medlem har vært hovedfokus, og vi har etter gode forhandlinger den store glede å melde at vi skriver under en ny 5-årsavtale med Macron/klubbnett og Stakset sport.

For oss i forhandlingsutvalget har det vært viktig å lytte til de signalene vi har fått, gjennom questback og i samtaler med dere medlemmene.

Den nye avtalen gir oss:

- Forbedrede betingelser for både klubb og medlemmer. Dette inkluderer høyere rabatt og kick back.

- Fokus på bærekraft, både klubb og medlemmer skal slippe belastningen med kostnader til utskifting av drakter og treningsklær som kan brukes videre.

- Utvidet tilbud om å prøve klubbkolleksjon på klubbhuset, salg fra kiosk i sesong.

- Vår egen klubbshop relanseres nå med forbedrede priser både på enkeltprodukter og pakker

I tillegg har vi også i forlengelsen an denne avtalen signert egen draktsponsoravtale med ELMAN som strekker seg over en tilsvarende 5 års periode!

Vi i klubben er stolte og fornøyde med den nye avtalen, og gleder oss til et videre godt samarbeid med de lokale aktørene her på Levanger.